Andre siger

Andre siger om mit arbejde ...

 

Hold nu fast! Rikke du fik da godt nok lige rykket rundt på tingene i mit hoved, og fik sat gang i 1000 tanker - wauw! Tak for din tid idag, kan kun anbefale andre at smutte forbi dig. Opsparingen er sat i værk, tror bestemt det ville være totalt cool at gå vejen sammen med og hos dig!

Pernille Degn Jensen

 

Jeg kan helt klart kun anbefale at DU skynder dig at booke en aftale hos Rikke Struve.

Aldrig har jeg mødt SÅ dygtig, sej, fantastisk og hjertevarm kvinde. Trænger du til et lille skub i den rigtige retning eller en omgang "oprydning" i hovedet ? - Så er det helt klart Rikke du skal kontakte!

Lena Dyrløv Pedersen

 

Hvis du vil bryde dårlige vaner og lave om på din måde at tænke og agere på... Så er 'Din Kickstart' den bedste måde at begynde dit nye liv på.

...

Jeg ville ikke være, hvor jeg er idag, hvis det ikke havde været for Rikke og hendes fantastiske måde at se livet på, og de udfordringer der kommer. Læs hele anbefalingen her.

Pia Gustafson

 

Jeg har været mentor sammen med Rikke for Ungdommens Røde Kors i et år nu. Rikke er et varmt og indsigtsfuldt menneske, der gerne deler ud af sin store erfaring og viden fra sin egen personlige udvikling. Rikke er også uddannet coach og det kan man mærke, fordi hun i sine samtaler altid tager et fordomsfrit udgangspunkt i det enkelte menneske. Jeg kan varmt anbefale Rikke som coach og vejleder.

Kirsten Haase

 

Når døren bliver åbnet hos Rikke, fornemmer man straks en hjertevarme, der hører til de sjældne. Rikke stråler, og hendes rolige og behagelige væsen smitter hurtigt af. Rummet hvor samtalerne foregår er hyggeligt, og indbyder til, at svinge benene op i sofaen. Man føler sig altid velkommen, altid tryg, altid forstået og altid accepteret hos Rikke. For mit vedkommende, hjalp Rikke mig med, selv at få sat ord på – og dermed et skridt videre, i den rigtige retning.

Line Gry Simonsen

 

Hvis du har brug for at få overskud og struktur i din hverdag, - kan det varmt anbefales at tale med Rikke - hun er fantastisk!

Marianne Bech Jensen

 

Jeg var lidt spændt på, hvordan Rikke ville gribe mine frustrationer an, jeg må sige at jeg har fået et overblik som jeg virkelig havde brug for.

Rikke hjalp med at få sat struktur og konstruktive løsninger, så jeg bedre kunne komme videre i min karriere!

Jeg har lært mig selv bedre at kende - det har virkelig været godt.

Sanni Lundberg

 

Andre siger til mig ...

 

Det er en super sej vilje du har udvist, ikke nok med at du har formået at gå så langt ned i vægt, men også at blive der, er en kæmpe udvikling. Det er så fantastisk når nogen viser så meget gejst og moral til at sætte sig et mål, og nå det. Jeg er ikke i tvivl på at du nok også skal gennemføre denne udfordring - VM Halvmaraton 2014 - som du nu har sat dig for. Du er for sej!

Casper Schkliaroff

 

Kære Rikke. Det er så flot og imponerende det du har opnået. Jeg tror på dig og halvmarathonen.

Anja Bak Thomsen

 

Rikke! - Du er super sej. Du får sgu nok også snart en regning fra frederikssund kommune fordi du har slidt byvej ned med alt dit løb. Ej bare pjat. Rigtig god træning og held og lykke til VM Halvmaraton.

Jannie Almind

 

Tillykke med din flotte hjemmeside og dine fine flotte resultater - hvor er det sejt og der er ingen tvivl om, at du har en vilje for at få dine flotte resultater.

Jeg syntes det er et dejligt billede af dig, hvor du ser glad ud og virkelig en person, som har fundet sig selv. Så held og lykke med VM Halvmaraton i 2014 - jeg er sikker på du nok skal gennemføre med et flot resultat.

Jeg syntes du er så sej og virkelig en pige med ben i næsen - held og lykke fremover.

Annemette Roed

 

Jeg blir i så godt humør, når jeg ser billeder af dig. - I dit selskab føler man sig altid velkommen og godt tilpas. Rikke din nye side er bare flot og beskriver fint dit forløb samt hvad du kan gøre for andre, og lad mig sige at du så meget har fortjent det bedste. Du er så sej. GO GIRL!

Majken Hejnfelt

 

Kan så godt lide din sætning med "jeg har fundet mig selv" - du er så sej Rikke og allerede igang med at gå lange ture efter din operation STOR RESPEKT til RIKKE.

Marianne Engel

 

Jeg har kendt Rikke i rigtig mange år - min første tanke er:

Det kan godt være vi alle og selvfølgelig også Rikke selv, er super stolte over hendes kanon flotte bedrift, mht at smide de mange kilo.

Men tænk sig engang - Rikke har den medfødte gave, at ligegyldig hvordan hun måtte se ud - Så er hun både smuk INDENI og UDENPÅ. - Et helt unikt menneske - som jeg virkelig beundrer.

Charlotte Linde Bentzen

Opdateret den 20. juni 2017 - Copyright © All Rights Reserved