Referencer

Rikke Struve

*UDVIKLER MENNESKER*

Følgende arbejdspladser tager ansvar og er uddannet i psykisk førstehjælp på arbejdspladsen.

Kursisterne siger

 

Rikke er en meget motiverende instruktør, der gør stoffet levende og interessant. Kurset er en god blanding af teori, øvelser og gode filmklip. Kurset er relevant og brugbart.

Karina Gjedde, HR Specialist, Flatirons EMEA A/S

 

Rikke er en god underviser - både relationelt og fagligt. Kom godt omkring området. Super med en handleplan indenfor psykisk førstehjælp. Godt med historier fra den virkelige verden. God til at samle op på enmer og spørgsmål fra kursisterne. Levede fuldt op til forventningerne.

Tórunn Højgaard Osá, Centerleder, Psykiatrisk center LS, Færøerne

 

Meget nærværende og levende undervisning. Rikke inddrog hele tiden kursisterne i dialogen og forståelsen af emnet. Meget klar. Meget godt med vekselvirkning mellem opgaver og oplæg. Der var plads til alle.

Birgit Andersen, Sygeplejerske og leder i distriktspsykiatrien Færøerne

 

Overskueligt materiale. Struktureret gennemgang. Rikke er en levende og fortællende instruktør. God vekselvirkning mellem viden, information og opgaver. Føler mig bedre klædt på til mit arbejde nu.

Dorte Hartvig Jensen, Psykomotorisk terapeut DAP, Trivels og Velvære

 

Grundig gennemgang af hele området samt handlemuligheder. Føler mig klædt på til at møde div. problematikker.

Mette Sørensen, FTR, Frederikssund Kommune

 

Anbefaler alle at tage et kursus i Psykisk førstehjælp. Det har været nogle inspirerende og givende dage. Det er et supergodt redskab at have med i baglommen, så man kan tage kontakt til mennesker, der har for psykisk (akut) hjælp. Jeg anbefaler at tage kurset hos Rikke.

Anne-Dorthe Anthony, Payroll and HR, Topsil Semiconductor A/S

 

"Når man, som jeg, aldrig har haft psykiske lidelser inde på livet, kan lidelserne nemt virke fjerne og diffuse, og ja, må da indrømme, at jeg nogle gange tænker, så tag dig dog sammen!"

Brug 10 min. og læs resten af Chastine's blogindlæg!

Chastine Engqvist, Kommunikationsvejleder, Dialogus

 

Rikke er en meget kompetent instruktør med en fantastisk indlevelse og er virkelig gode til formidling. Har deltaget i 2 dages kursus i Psykisk førstehjælp og jeg må give min klare anbefaling. To rigtig gode dage med meget høj faglighed.

Maj-Britt Damgaard, Salgschef, Forbrugsforeningen

 

God og levende undervisning - meget inspirerende. Jeg har fået en god indsigt i psykiske sygdomme og konkrete værkøjer, som helt klart er relevant blandt andet i mit job, men også helt generelt. Jeg føler mig meget bedre klædt på end før jeg blev Psykisk førstehjælper.

Jim Struve, Driftsleder, AV Miljø

 

Jeg har fået øget indblik, ny viden og en masse gode diskussioner af de dilemmaer, der kan være forbundet med Psykisk førstehjælp. Min nye viden håber jeg at kunne anvende til hjælp og vejledning - både på studiet, på jobbet og i offentligheden.

Casper, Universitetsstuderende

 

Jeg oplevede jer som professionelle, der havde husket at tage sig selv med. Resultatet blev for mit vedkommende masser af vigtig og brugbar viden formidlet gennem to smukke og jordnære sjæle, der både har levet - og reflekteret over livet.

Jeg ønsker jer alt det bedste og gi'r hermed mine varmeste anbefallinger til netop jer to.

TAK fordi I gør det I gør.

Rikke Ravn, Mastercoach

 

Et godt kursus med god og rolig fremlægning, plads til spørgsmål og kursisternes egne historier. Gode indspark og eksemper fra hverdagen fra instruktørerne. Jeg har fået mere forståelse for psykiske sygdomme generelt, og jeg føler mig godt klædt på så jeg kan hjælpe et andet menneske.

Jeg kan helt konkret bruge min viden på jobbet og i privat regi i min rolle som mor til 4 er jeg i berøring med en del børn og unge.

Marianne Bech Jensen, Personaleansvarlig,

GJ Kød

 

Ro og tryghed i rummet. Anerkendende møde af kursusdeltagerne gjorde os trygge ved hinanden så vi turde fortælle egne historier, som gav god belysning af det teoretiske stof.

Passende mængde gruppearbejde og tavleundervisning.

Anonym

 

Et godt kursus og god viden om Psykisk førstehjælp, som jeg helt sikkert får brug for i fremtiden. Har fået en masse viden om noget jeg ikke tidligere var klar over kunne behandles.

Morten Hummelshøj

 

Jeg synes at begge instruktører er super gode til at formidle. Jeg har fået indsigt i, hvad man kan gøre istedet for bare at se til. Jeg tror helt sikkert at jeg kommer til at bruge min viden fremover. Nu har jeg konkrete værktøjer som jeg kan benytte mig af, så jeg kan agere/hjælpe.

Studerende

Kurset har givet mig tro på at jeg kan gøre en forskel - plante et frø er bedre end ikke at gøre noget. Vil kunne anvende min viden ved at turde gå ind i en dialog med en 'rygsæk' af viden, så jeg har noget konkret at handle udfra og ikke kun vise min medfølelse.

Anonym

 

Kontakt mig på rikke@rikkestruve.dk eller på 40 263 442 for yderligere oplysninger om priser og afholdelse.

 

Tilbage

 

Opdateret den 20. juni 2017 - Copyright © All Rights Reserved