Fra 145 kg til ?

Opdateret den 20. juni 2017 - Copyright © All Rights Reserved

Rikke Struve

*UDVIKLER MENNESKER*

Fra 145 kg til VM Halvmaraton 2014 ... Til ?

 

'Tro flytter bjerge' er der nogen, der siger!

 

Jeg gennemførte og jeg trode selv på at jeg kunne gennemfører min første halvmaraton! Troen bliver forstærket når andre også tror på det, STOR tak til Mikkel, der fulgte mig hele vejen, TAK til alle mine drenge, TAK til Team GJ for jeres støtte!

 

Den officielle side - VM Halvmaraton 2014.

 

Jeg gennemførte trods flere forhindringer og udfordringer undervejs, jeg er stolt af min præstation og taknemmelig over ALLe der troede på mig og støttede hele vejen!

 

I dagene efter gik jeg i et vakum, et tomrum for hvad nu ? - Nu er jeg her og hvad så ?

 

Humøret blev udfordret og svingede meget og jeg må her indrømme at det først NU egentlig er gået op for mig, hvad jeg præsteret de sidste 12 år! DET ER STORT at smide 80 kg, gennemføre en halvmaraton og være tilfreds.

 

Flere er kommet med gode ideer til min næste udfordring, det blev Mette Glad med hendes kommentar 'Rikke, en halvmaraton er kun en halv distance', det triggede mig!

 

Så var jeg på vej til en HEL maraton - H. C. Andersen Maraton i Odense den 28. spetember 2014.

 

Jeg lavede en aftale med Mette Glad, som selv er løber og derudover er sygeplejerske, personlig træner og ernæringskonsulent. Mette følger mig hele vejen med træningsplaner, kost og løber løbet sammen med mig!

- Fantastisk at jeg endnu engang får muligheden for en støtte fra start til slut, jeg er dybt taknemmelig.

 

Du kan læse mere om Mette Glad her.

 

Den officielle side - H. C. Andersen Maraton 2014.

 

Der er ingen tvivl om at jeg for alvor indså min præstation, da jeg løb ind på stadion i Odense efter at have tilbagelagt 42,2 km, - tårerne trillede af glæde og over at jeg virkelig gjorde det! - Jeg var træt, men på ingen måde så udmattet at jeg tænkte 'det gør jeg ikke igen' - tværtimod! - Jeg afviser ikke endnu et maraton, men i første omgang er næst mål efterfølgeren af VM Halvmaraton - nemlig Copenhagen Half Marathon den 13. september 2015!

Jeg glæder mig til at feste i Københavns gader igen! - Vi er foreløbig 5 i Team GJ/rikkestruve.dk, der deltager!

 

Den officielle side - Cph Halvmaraton.

 

Kontakte mig på 40 263 442 eller på rikke@rikkestruve.dk.