Start her

DU HAR ALTID

ET VALG


Jeg tror på, at du altid har et valg og at alle valg har en konsekvens. At ikke vælge er også et valg. Alle valg må du tage ansvaret for.

Du skaber dit liv gennem dine valg. Det er ikke altid let at vælge, det kræver ressourcer og baserer sig i høj grad på dine vaner.

Muligheden for at vælge, den har du. Altid.

OM

Rikke Struve

PÅRØRENDE-EKPERT & FOREDRAGSHOLDER

Options are external and can be taken away. The ability to choose is internal and will always be there.

- Greg McKeown

SUCCES

HISTORIER

GODT MED UGENTLIG TRÆNING


"Det har været et godt forløb, og ikke mindst med et fint koncept. Gode instruktører og god opbakning fra jeres side. Godt med ugentlig træning, som var forskellig fra gang til gang. Godt med skema over, hvad der skal ske, hvornår og hjemme! God planlægning af selve stafetten og her var der fokus på os løbere, så vi behøvede ikke fotografere etc. det sørgede Rikke for."


Anne-Marie og Yvonne

- RGS Nordic

VIL DU BRYDE DÅRLIGE VANER?


"Hvis du vil bryde dårlige vaner og lave om på din måde at tænke og agere på, så er en *Kickstart den bedste måde at begynde dit nye liv på.

Jeg ville ikke være, hvor jeg er idag, hvis det ikke havde været for Rikke og hendes fantastiske måde at se livet på, og de udfordringer der kommer."


Pia Gustafson

- Sct. Georggårdens Børnehave

INDSIGT & ERFARING


"Jeg har været mentor sammen med Rikke for Ungdommens Røde Kors i et år. Rikke er et varmt og indsigtsfuldt menneske, der gerne deler ud af sin store erfaring og viden fra sin egen personlige udvikling. Rikke er også uddannet coach og det kan man mærke, fordi hun i sine samtaler altid tager et fordomsfrit udgangspunkt i det enkelte menneske. Jeg kan varmt anbefale Rikke som coach og vejleder." 


Kirsten Haase

- Gladsaxe Kommune