Livedag 2024

Kære virksomhedsleder,

HR leder, arbejdsmiljøleder, kommunal centerchef, politiker, fag- og sundhedsprofessionel, socialrådgiver, ergoterapeut, fysioterapeut..

& forandringsskaber!

80% af pårørende på tværs af diagnoser lander med en belastningsreaktion,

som stress, angst og/eller depression og bliver selv en del af systemet.

Det tal skal ned og det kan du være med til.

FREMTIDENS HUMANE ORGANISATION

Dine medarbejdere er også pårørende..

Code of Human Care Livedag får du inspiration til, hvordan

du støtter dine medarbejdere i livskriser.

80% af pårørende på tværs af diagnoser lander med en belastningsreaktion,

som stress, angst og/eller depression og bliver selv en del af systemet.

Det tal skal ned og det kan du være med til.

Er du også nysgerrig på fremtidens pårørende?


Så kom til Code of Human Care Livedag 2024


15. marts 2024


Skriv dig på interesselisten og du vil få en mail så snart tilmeldinge åbner.


Vi glæder os til at byde dig velkommen.

TESTIMONIALS fra LIVEDAGEN 2023

Kære Rikke. Det var en fantastisk dag, hvor det boblede af energier. Mange dejlige deltager som alle havde/har fokus på forandring og som gøre en forskel. Mærkede åbenhed, ærlighed, styrke og nærhed. Mange tak for dig og din styrke.

Betina Carstens, Direktør, ShowMyDay


Kære Rikke. Tak en fantastisk dag Rikke, fyldt med inspiration fra oplægsholdere og spændende debat fra panelet af fagprofessionelle'.

Ann-Christina Matzen Andreasen, Virksomhedsleder, JAC


En helt igennem magisk dag - og undervejs tænkte jeg, at dagen blev helt speciel, fordi der er mennesker samlet, hvor det at præstere hårdt og fejlfrit ikke er kernen - men lysten til at skabe noget andet ikke kan holdes nede.

Helle Brams, HR Manager, NCC A/S


"Code of Human Care Livedagen var en utrolig inspirerende dag for mig i min faglighed som HR, men også som privatperson. Jeg er glad for, at jeg deltog sammen med mit HR-team, da det efterfølgende har ledt til gode drøftelser både teamet i mellem, men også i forhold til, hvordan vi behandler det at være pårørende i en privat virksomhed. Dagen var flot ført igennem, der var gode forskelligartede oplæg, som både kunne give grin og sug i maven. Jeg vil helt klart anbefale andre at prioritere at tage den dag ud af kalenderen og sætte fokus på det, at vi – også i private virksomheder – bliver nødt til at gøre os nogle tanker om, hvordan vi agere i, at vi alle er pårørende på den ene eller anden måde på et tidspunkt i vores liv."

Pernille Mølgaard, HR Partner, Topsil Globalwafers


Kæreste Rikke

Først også tusind tak for en skøn, skøn dag, der jo desværre blev lidt kort for mig. Jeg var så ærgerlig over at skulle køre. Jeg ville gerne være blevet og netværke lidt. Men jeg synes faktisk, jeg alligevel fik rigtig meget ud af det. God stemning, virkelig gode oplægsholdere og på alle måder velafviklet arrangement. Du er sgu så sej. Hatten af for dig.

Helle Rasmussen, Journalist


Jeg vidste slet ikke, hvor stort det var før idag.

Charlotte Gallina, Peptalk


Kære Rikke

Tak for en fin dag.

Først og fremmest tager jeg med mig, at ”os fra kommunen”fortsatskal styrke aktiv lytning og fokus på det er meningsfuldt for den enkelte, den enkeltes situation, ønsker og drømme, og arbejde med fællesskaber, netværk og relationel koordinering i langt højere grad.

Rikke Lindholm Lunøe, Chefkonsulent, Gentofte Kommune, Social og Handicap


Kære Rikke

Tak for en magisk dag, det var en stor fornøjelse og du kan være så stolt af DIG.

Det var nogle super gode indlæg, og særligt paneldebatten var super interessant. Jeg tog med mig, at det som altid kræver noget af mig, men jeg er også fyldt med optimisme i forhold til samarbejde på tværs og især med det offentlige. Jeg sammen med Egedal Kommune, og alene det at så mange fra kommunen deltog tyder rigtig godt på fremtiden.

Maj-Britt Damgaard, Direktør, Farumhus


Jeg vil gerne sige dig 1000 tak for en fantastisk dejlig dag  i godt selskab. Jeg synes det var et super team som du havde sammensat, samt det var smadder hyggeligt at tale med Pernille.

Det jeg helt klart tog med mig var at vi jo ALLE er pårørende.Det har jeg allerede belyst meget overfor mange af mine klienter.Og jeg kan mærke at det giver dem en ro i, at deres sorg og bekymringer er helt berettige.Jeg gør meget ud af at fortælle mine klienter, at det ikke kun er når man har mistede at man har “krav” på at være i sorg, det kan også være i så mange andre situationer som I alle så fint belyste det på dagen.

Charlotte Linnebjerg, Sorgcoach, Begravelsesservice


“Vi skal huske at tale sammen!”

Det var en af panelets vigtigste pointer, da jeg sad i panelet på Code og Human Care livedag.

Hvordan skaber vi de bedste rammer for pårørende på fremtidens arbejdspladser, når vi ved at “vi alle er pårørende” og 80% af alle pårørende bliver ramt af belastningsreaktion?

Mit bud er, vi må sætte medarbejderne før regler og rammer på arbejdspladsen. Pårørende på arbejdspladsen har brug for at blive mødt som menneske og få lavet individulle aftaler, der passer til deres situation. Ellers lykkes vi ikke.

Tak til Rikke Struve for en god dag og får at sætte fokus på et vigtigt emne.

Christian Alvang Jespersen, Områdechef, Gentofte Kommune


Først vil jeg sige at hvor er det stort at få lov til at være med som en pårørende til en pårørende, at være vidne til det store og enormt sårbart emne bliver taget op og at det bliver taget alvorligt.

Jeg ved jo af erfaring at samtalen, og det at åbne op for den ærlige dialog skaber grobund for forandring, og måske acceptaf at være en del af noget som er større end én selv.

Det at få indblik i hvilkeressourcersom der findes derude, er jo en lille gave i sig selv-og det store arbejde som du jo af alle de rette årsager har taget på dig.

Det at afslutte dagen med et fint standupshow var jo også en gave i sig selv, så tusinde tak for det.

Kenn Hoffmann PedersenPROGRAMMET LIVEDAGEN 2023

Renata Edsbjerg

LÆKKER

FORPLEJNING

AKTIVE

PAUSER

DIN VÆRT

SAMTALEPANEL

OM

FREMTIDENS

PÅRØRENDE

SPÆNDENDE

OPLÆGSHOLDERE

Henrik Hovgaard

MINGLE

Marianne

Bech Jensen

Patrick Larsens

HJERNEBLØDNING

ONEMANSHOW

Mød også underviserne på den nye

pårørendementor uddannelse

DIN BEDSTE MEDARBEJDERS MOR ER BLEVET ALVORLIGT SYG, HVAD GØR DU ?

DU ER LEDER FOR PÅRØRENDE-KOLLEGER, HVAD GØR DU ?

HAR VI EN

PÅRØRENDEPOLITIK

PÅ VORES ARBEJDSPLADS ?

VIDSTE DU AT EN STRESSYG MEDARBEJDER KAN

KOSTE

1 MIO./ÅRET

Det lyder mega spændende..

RIKKE STRUVE


Jeg sætter fokus på de fremtidens pårørende. I fremtiden kommer vi til at se de pårørende blive inddraget på en langt bedre måde. I stedet for mere inddragelse skal de inddrages bedre.


Jeg er pårørendeekspert. Jeg har erfaring som pårørende gennem mere end 20 år og har siden 2006 arbejdet 1:1 med pårørende som mastercoach og mentor. Jeg har undervist i mere end 25 år.

Faciliterer foredrag, workshops og samtalesaloner.


Jeg er også stifter af Pårørendeklubben, som er fremtidens fællesskab for pårørende på tværs af diagnoser. Her bygger vi hinanden op i et fællesskab af psykologisk tryghed


Jeg træner mennesker og organisationer i indre bæredygtighed.


I fremtiden får vi succes ved at stå sammen.


Skal du med på Livedagen 2024 ?